......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Κι άλλες αυξήσεις στα πανάκριβα διόδια


Με τα πανάκριβα διόδια γίνεται Απαγορευτικό το ταξίδι στον Μοριά....
Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου του  ΣΥΡΙΖΑ  για τις παράλογες αυξήσεις στα διόδια... 

                                                  
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Νέες αυξήσεις, από 5 έως και 40 λεπτά, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος, στις τιμές των ήδη πανάκριβων διοδίων ανακοίνωσαν εν χορό οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους οδικούς άξονες, παρ’ ότι τα έργα σε πολλά τμήματα έχουν σταματήσει πάνω από ένα χρόνο, και εν μέσω αλλεπάλληλων επιδρομών στα εισοδήματα των πλατειών λαϊκών στρωμάτων. Η Κυβέρνηση των τριών μνημονιακών κομμάτων με επικεφαλής τον Αρχιτραπεζίτη του Σημίτη και εκλεκτού της Μέρκελ, αποδεικνύονται διώκτες του Ελληνικού Λαού, και ταυτόχρονα πιστοί εκφραστές των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων. 

Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, είναι ανάγκη να ανατραπεί η συγκυβέρνηση Παπαδήμου, να οδηγηθεί ο τόπος σε εκλογές, και να διαμορφωθεί ένα πλατύ μέτωπο αντίστασης και ανατροπής των σημερινών πολιτικών που θα βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο και θα την απαλλάξει από την ΤΡΟΙΚΑ . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ . ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


                  ΣΥΡΙΖΑ , ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-ΛΑΚΩΝΙΑΣΔεληγιάννη  8  ΤΡΙΠΟΛΗ          ΤΗΛ. - ΦΑΞ:  2710 - 227181            synarkadias@gmail.com

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Τα προβλήματα επαγγελματιών και βιοτεχνών στην Αρκαδία


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15  Ιανουαρίου 2012 στις 17:30 σύσκεψη Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων –Μελών της ΟΕΒΑρκαδίας  και κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα: «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΛΑΔΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ» και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.

Στην εκδήλωση  παραβρέθηκε  ο πρόεδρος Καραλής Πέτρος και ο γραμματέας Καλπακιώτης Χρήστος, ως εκπρόσωποι του  Σωματείου Iδιοκτητών Tαξί Τριπόλεως & Yπολοίπου Ν. Αρκαδίας  ”ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΤΑΞΙ”καιο πρόεδρος Γιαλής Γεώργιος του συνεταιρισμού ράδιο ταξί Άγιος Χριστόφορος 18300.Ο πρόεδρος Καραλής Πέτρος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το επάγγελμα των ταξί,κ συμφώνησαν  με τον πρόεδρο της ΟΕΒΑ κ Θεοδωρόπουλο Παναγιώτη  ότι θα προβούν σε κοινές ενέργειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων . Ο πρόεδρος Γιαλής Γεώργιος τόνισε ότι όλοι οι κλάδοι των επαγγελματιών έχουν προβλήματα. Υπάρχει αδυναμία ελέγχου της αγοράς, λόγω διάλυσης της οικονομίας και του κρατικού μηχανισμού.*από το:
http://taxitripolis.wordpress.com

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012