......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία διεξήχθησαν στο Νεοχώρι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας του δεκαπενταύγουστου.

ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ''Η ΕΙΡΗΝΗ''


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στο Νεοχώρι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της εβδομάδας του δεκαπενταύγουστου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο 5Χ5 του Νεοχωρίου στις 11 κ 12 Αυγούστου. Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες ποδοσφαίρου από Τρόπαια,Καλλιάνι, Δάφνη και Νεοχώρι. Στον τελικό επικράτησε η ομάδα των Τροπαίων έναντι του Νεοχωρίου. Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου που εμψύχωνε τους αγωνιζομένους να δώσουν τα μέγιστα δυνατά!

Ευχαριστούμε τους πατριώτες μας Στάθη Παναγόπουλο και Μαρία Ραπανάκη που προσέφεραν τα κύπελλα και μετάλλια καθώς επίσης και τον Θανάση Μουργελά που προσέφερε τις ενδυμασίες,τις μπάλες και το ιατροφαρμακευτικό υλικό!

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 13 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε πεζοπορία από το κέντρο του Νεοχωρίου στους καταρράκτες του Ερύμανθου ποταμού. Συμμετείχαν αρκετοί πατριώτες που ενθουσιάστηκαν από τις ομορφιές του τόπου μας!
Την Κυριακή 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το παραδοσιακό μας πανηγύρι με την ορχήστρα του Κουτσοχρόνη. Η προσέλευση των πατριωτών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί τους πατριώτες μας Αντώνη Δημακόπουλο, κάτοικο Γερμανίας,που προσέφερε μια γεννήτρια στο σύλλογο μας και τον Στάθη Παναγόπουλο του Νικολάου,επίσης κάτοικο Γερμανίας,για την προσφορά ηχείων. Τον Θανάση Παρασκευόπουλο για την προσφορά των πανό,την Κων/να Τουμπέκη για την προσφορά νερών στο τουρνουά,τον πρόεδρο της Τριποταμιάς Μιχάλη Γαλάνη καθώς και τον νοσηλευτή Γεώργιο Αντωνόπουλο για τις υπηρεσίες τους στο τουρνουά!Ευχαριστούμε επίσης τους πατριώτες μας πάτερ Δημήτρη Παπανδρέου, Ελένη Παπανδρέου και τον Νίκο Ηλιόπουλο του Αντώνη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας!Τέλος, να ευχαριστήσουμε και όλους τους φίλους και πατριώτες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μας!Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς τη συνδρομή δημόσιου χρήματος.

Νεοχώρι 19/08/15
Το Δ.Σ

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ: Παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας της Γερόντισσας την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 με γουρουνοπούλα ποτό καί χορό


ΝΕΟΧΩΡΙΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ [ Η ΕΙΡΗΝΗ ]


                    Αγαπητοί πατριώτες και φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας καλούμε και σας περιμένουμε όλους στο χωριό μας στο παραδοσιακό πανηγύρι της Παναγίας της Γερόντισσας την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 με γουρουνοπούλα ποτό καί χορό από το παραδοσιακό συγκρότημα του Σωτηρόπουλου για να διασκεδάσουμε μαζί και να ξεφύγουμε λίγο από τις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Νεοχώρι 24/07/2015
το Δ.Σ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ: Τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Νεοχωρίου Γορτυνίας


ΝΕΟΧΩΡΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ [ Η ΕΙΡΗΝΗ ]                  Αγαπητοί Πατριώτες,
Εν όψει των εκδηλώσεων που αποφάσισε ο σύλλογος μας για την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου, οργανώνουμε και τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Νεοχωρίου.
Καλούμε τους πατριώτες από τα γύρω χωριά αν επιθυμούν να συμμετάσχουν με ομάδα του χωριού τους.
Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του συλλόγου του Νεοχωρίου Παναγιώτη Δημακόπουλο στα τηλέφωνα : 698 4211427 & 27970 24785.
Για τους συμμετέχοντες θα υπάρχει έπαθλο.
ΝΕΟΧΩΡΙ 27/07/15
Το Δ.Σ.