......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τρόικα: Οι μισθοί έφτασαν στο σημείο που θέλαμε...




Έπρεπε να περάσουν σχεδόν δύο χρόνια εξαθλίωσης για τους Έλληνες πολίτες, για να δηλώσει εκρόσωπος της τρόικας ότι. οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα έφτασαν στα επίπεδα που βρίσκονταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Μετά από δύο χρόνια σκληρής λιτότητας, που έχει οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες να αντικρύζουν το φάσμα της φτώχειας, εκπρόσωποι της.....τρόικας εμφανίζονται, τουλάχιστον έτσι δηλώνουν, έτοιμοι να διαπραγματευτούν μερικά σημεία του Μνημονίου.
Αυτό που δεν ξεκαθαρίζουν, δεν το ξεκαθάρισε ούτε ο Κλάους Μαζούχ με τη συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, είναι εάν αυτή η «διαλακτικότητα» αφορά το Μνημόνιο που ήδη εφαρμόζεται ή τα... επόμενα Μνημόνια.

«Με την καινούργια κυβέρνηση θα συζητήσουμε όλες τις πτυχές του νέου μνημονίου. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι πλέον οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα αλλά και οι συντάξεις έχουν φθάσει στα επίπεδα που ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Στο σημείο που θέλαμε να υποχωρήσουν. Σε αντίθεση με τις τιμές που δεν έχουν πέσει σχεδόν καθόλου». Αυτά δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της τρόικας για την ΕΚΤ Κλάους Μαζούχ στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» δείχνοντας τη διάθεση των δανειστών να συζητήσουν (;) το νέο μνημόνιο με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και πως δεν επίκεινται νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, και αφού έχει προηγηθεί ο εκβιασμός –σε όλους τους τόνους- από τους δανειστές, για τις «επιλογές» του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου