......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 11η Χορωδιακή Συνάντηση του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης


ΧΟΡΩΔΙΑ «ΟΡΦΕΑΣ» ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΦΩΤΑΚΟΥ 10 - Τ.Θ. 64 - 221 00 ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΗΛ. & FAX: 2710224622


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, η χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης διοργάνωσε την 11η Χορωδιακή Συνάντηση Τρίπολης με τίτλο «ΑΜΑΖΙΝG GRACE», ένα μουσικό αφιέρωμα στην μουσική των νέγρικων spirituals. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου, το οποίο ήταν κατάμεστο από φίλους της χορωδιακής μουσικής.

Στην συνάντηση αυτή έλαβαν μέρος η Μικτή Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης, η οποία άνοιξε και την συνάντηση με το θεματικό τραγούδι της εκδήλωσης, τον δημοφιλή ύμνο “Amazing Grace”. Το τμήμα διεύθυνε η μαέστρος κα. Χριστίνα Αθανασοπούλου, και το πρόγραμμά του περιελάμβανε εξ’ ολοκλήρου τραγούδια spirituals. Στην συνέχεια, την μουσική σκυτάλη παρέλαβαν η μικτή Χορωδία της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης με μαέστρο τον κ. Γιάννη Νόνη και το Φωνητικό Σύνολο Πάτρας VOCAL, με μαέστρο την κα. Κατερίνα Πολυμενάκου. Το πρόγραμμα της βραδιάς έκλεισε η μικτή χορωδία του «Ορφέα» Αγρινίου, με μαέστρο τον κ. Βαλεντίν Στεφάνωφ. 

To διοικητικό συμβούλιο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και οι μαέστροι των τμημάτων της Χορωδίας «Ορφέας» Τρίπολης, ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Τρίπολης, την Διεθνή Αρκαδική Εταιρεία και την Αρκαδική Τηλεόραση για την στήριξη και την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της 11ης Χορωδιακής Συνάντησης Τρίπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου