......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Η Αρκαδία θα «ταξιδέψει» στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιείται από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, για πρώτη φορά


Η Δημητσάνα στο «κέντρο» του πανελλήνιου ενδιαφέροντος
Ο μαγικός τόπος της Αρκαδίας έχει χαρακτηριστεί και ως ο τόπος του μυαλού όπου τοποθετείς τη γαλήνη, την ηρεμία. Η ύπαιθρος και τα στοιχεία της, σαν βγαλμένα από ζωγραφιά, προσκαλούν τον επισκέπτη να τα εξερευνήσει και να «ρουφήξει» όλα αυτά τα καλά που έχει να δώσει.
Η γραφική πλευρά της Αρκαδίας, αυτή των χωριών, έχει γίνει ευρέως γνωστή όχι μόνο επειδή τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται ως τουριστικό προϊόν, αλλά από στόμα σε στόμα, με τους επισκέπτες να γίνονται οι καλύτεροι «διαφημιστές» της.
Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για τη Δημητσάνα, ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Αρκαδίας και συνάμα ένας τόπος με πλούσια ιστορία. Είναι γεμάτη πέτρινα αρχοντόσπιτα και γραφικά σοκάκια και βέβαια διαθέτει και ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή.
Η φήμη της Αρκαδίας θα «ταξιδέψει» στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιείται από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, για πρώτη φορά. 
Για τον σκοπό προώθησης της έκθεσης δημιουργήθηκε ένα βίντεο το στο οποίο αποτυπώνονται οι κάτοικοι της Δημητσάνας οι κάτοικοι οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς
για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση». 
Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι τα 3 βασικά μας υλικά της έκθεσης τα οποία η Δημητσάνα τα διαθέτει στον μέγιστο βαθμό.
Η κεντρική ιδέα είναι να παρουσιαστεί  μια γεύση από τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό της Ελλάδας σε μια έκθεση στην οποία θα πραγματοποιούνται live μαγειρικές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας με εξειδικευμένους σεφ, μουσικοχορευτικές παραστάσεις από όλη την Ελλάδα, κεντρικό συνέδριο με θέμα την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα,, B2B Συναντήσεις με προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα & το εξωτερικό, Προβολές ταινιών, Εκθέσεις φωτογραφίας.
Στην «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται μια συλλογική προσπάθεια από τις Περιφέρειες της Ελλάδας, τις επιχειρήσεις και κυβερνητικά όργανα
1. Να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες στην Περιφέρειά μας
2. Να αυξήσουμε το εισόδημά μας ως επιχείρηση και
3. Να αναδείξουμε όλες τις ευκαιρίες που θα έχει η επιστροφή & επίσκεψη στον τόπο μας.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου θα λάβει μέρος ο Δήμος Μεγαλόπολης με σκοπό να προβάλλει τα τοπικά αγροτικά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής.
Υπό την αιγίδα του Δήμου θα λειτουργήσει ένα περίπτερο με στόχο την στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Οι παραγωγοί και επαγγελματίες του Δήμου που επιθυμούν την προβολή των προϊόντων τους μέσω του περιπτέρου θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα 7 Μαρτίου.
_____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου