......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Oλοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες από την Ένωση Βαχλαίων εκδηλώσεις, με τον τίτλο «ΘΑΛΙΑΔΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ», το τριήμερο της Παναγίας 13-14-15 Αυγούστου στην Βάχλια


ΕΝΩΣΗ ΒΑΧΛΑΙΩΝ                                                        AΘΗΝΑ 17-8-11
«Η Αγία Παρασκευή»                                                      αρ. πρωτ. 458  
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 1
106 77 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.Φαξ.210-3300304
Κιν.6932-281753

                                         ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλά συγχαρητήρια, ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες από την Ένωση Βαχλαίων εκδηλώσεις, με τον τίτλο «ΘΑΛΙΑΔΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ», το τριήμερο της Παναγίας 13-14-15 Αυγούστου στην Βάχλια.
Το Σάββατο 13-8, ανέβηκε στην νέα σκηνή του Αγίου Αντώνη,  το θεατροποιημένο παραμύθι «μια φορά και ένα καιρό», από την νεοσύστατη Πολιτιστική ομάδα Βάχλιας «Θαλιάδες», που έχει ενταχθεί στην περιφερειακή οργάνωση, της Ένωσης Βαχλαίων.
Διακόσιες καρέκλες, γεμάτες  με χαρούμενα πρόσωπα, απόλαυσαν την   θεατρική δημιουργία που σκηνοθέτησε ο Βασίλης-Δημ. Μπουζαλάς, (γέννημα- θρέμμα της  Βάχλιας) και χειροκρότησαν θερμά τους ηθοποιούς, μικρούς και μεγάλους, κάτω από το φώς της Αυγουστιάτικης  Πανσελήνου.
Την Κυριακή 14-8 και πάλι στον αναπλασμένο περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Αντώνη, οργανώθηκε η  παραδοσιακή γιορτή του καλαμποκιού, (δημιουργός η ευγενική συμπατριώτισσα κ. Ευγενία Παναγοπούλου- Στόφα), την οποία συνδιοργάνωσε φέτος η Ένωση Βαχλαίων, υιοθετώντας την εκδήλωση.
Άφθονα καλοψημένα καλαμπόκια,  προσφορά της κ. Παναγοπούλου, αναψυκτικά, προσφορά του κ. Σάκη Παπαπετρόπουλου, σουβλάκια με ψωμάκι και βιολογικό κόκκινο κρασί, προσφορά της Ένωσης Βαχλαίων, και  μουσική κάλυψη με παραδοσιακά δημοτικά, από την πολιτιστική ομάδα Βάχλιας «Θαλιάδες».
Ο χώρος κατακλύστηκε από Βαχλαίους, τρώγοντας, πίνοντας και ακούγοντας την υπέροχη μουσική, μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα.
Την Δευτέρα  15-8, από το κοινοτικό γραφείο της Βάχλιας, δόθηκε η εκκίνηση, για το «κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού», με ένα πλήθος από παιδιά, που έτρεχαν με ενθουσιασμό και ευρηματικότητα, ψάχνοντας να βρουν  τα πολύτιμα χαρτάκια των τριών πρώτων βραβείων, στα σοκάκια και τις γειτονιές της Βάχλιας.
Πρώτο βραβείο   : ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
Δεύτερο βραβείο : ψηφιακή φωτογραφική κορνίζα
Τρίτο βραβείο     : MP3 για ψηφιακή μουσική
Στην απονομή, τα πιτσιρίκια χειροκροτούσαν ικανοποιημένα και οι μεγάλοι έδιναν συγχαρητήρια στην Ένωση.
Στην εκδήλωση αυτή, παραβρέθηκε και ο Βαχλιώτης Δήμαρχος της Γορτυνίας, Γιάννης Γιαννόπουλος, που έδειξε και ζωηρό ενδιαφέρον για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Για την Ένωση Βαχλαίων
Η Πρόεδρος                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου