......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Κατάχρηση εξουσίας από Αστυνομικό στην Τρίπολη…

Aστυνομικός... μπουμπούκι.. διαν…ασήμαντον αφορμή, για μια ταυτότητα!!! έστειλε μετά από ανελέητο ξυλοδαρμό νεαρό παιδί στο Νοσοκομείο... ωραία προστασία προσφέρουν στον πολίτη... κ. Χ. Παπουτσή Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη...Τα λεπτά όρια της εξουσίας, σύμφωνα με καταγγελίες, πέρασε αστυνομικός της Α.Δ Αρκαδίας. Το όργανο της τάξεως καταγγέλλεται για ξυλοδαρμό νεαρού από τον πατέρα του νεαρού διαν…ασήμαντον αφορμή, για μια ταυτότητα!
Ο νεαρός με την παρέα του, δυο άλλους νεαρούς, περπατούσε αργά τη νύκτα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως (ΙΒ΄) επιστρέφοντας από νυκτερινή διασκέδαση με προορισμό την οικία του. Αστυνομικός σταμάτησε την παρέα των νεαρών και ζήτησε να του επιδείξουν τις αστυνομικές ταυτότητες. Οι δυο νεαροί έδειξαν την ταυτότητα τους ο 3ος όμως δεν την είχε μαζί του. 
Ο αστυνομικός θέλησε να οδηγήσει το νεαρό στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ο νεαρός αντέδρασε και κάπως έτσι στο σημείο έφτασαν ενισχύσεις. Ο πατέρας του νεαρού κατήγγειλε και στα μέσα ενημέρωσης (Αρκαδική Τηλεόραση) πως ο γιός του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο σημείο, προς απόδειξη τούτου επέδειξε και φωτογραφίες από το χτυπημένο σώμα του γιού του.
Ο νεαρός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για φυγάδευση του αστυνομικού ο οποίος φέρεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε προσφάτως εκλεγμένο αιρετό..
Το σίγουρο είναι πως εκατέρωθεν έχουν γίνει μηνύσεις…

www.arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου