......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Tις μηχανές των τρακτέρ τους ζεσταίνουν οι αγρότες δίνοντας ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί στους δρόμους.


Σημείο συνάντησης των αγροτών των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών θα είναι η διασταύρωση Σερρών - Σιδηροκάστρου, επί της Εθνικής Οδού Σερρών- Θεσσαλονίκης.
Οι αγρότες θα έχουν προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα και πιθανότατα θα κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Στους δρόμους βγαίνουν και οι αγρότες του νομού Λάρισας καθώς οι αγρότες της περιοχής, που θα συμμετέχουν, θα ξεκινήσουν μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στον κόμβο Γυρτώνης.
Ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξει και απόφαση, προκειμένου στη συνέχεια τα αγροτικά μηχανήματα να πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, με στόχο να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.
 Ωστόσο, η κεντρική εισήγηση και ο προσανατολισμός είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι, αλλά τα αγροτικά μηχανήματα να παραταχθούν από τις δύο πλευρές του οδοστρώματος.
 Ακαιρες, άδικες και αψυχολόγητες, ιδίως λόγω της οικονομικής συγκυρίας, έχει χαρακτηρίσει τις κινητοποιήσεις των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου