......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ”: Χάλκινος Πρωταθλητής Ελλάδος ο Καραγιάννης από τα Δολιανά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η συμμετοχή του Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό W.T.F. (Ολυμπιακό άθλημα) Παίδων – Κορασίδων 2012, που διεξήχθη στις 12, 13 και 14 Οκτωβρίου στον Βόλο, «στέφθηκε» για ακόμη μία φορά με επιτυχία.
 Ο Γιάννης Α. Καραγιάννης αναδείχθηκε χάλκινος πρωταθλητής Ελλάδος, ύστερα από σειρά πετυχημένων αγώνων με “δύσκολους” αντιπάλους της κατηγορίας του, ενώ ο αριθμός των αθλητών (639) που συμμετείχαν από όλες τις γωνιές της χώρας κάνει την παραπάνω διάκριση ακόμη πιο σημαντική!
Επίσης, μία επιπλέον σημαντική επιτυχία για τον Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” αποτέλεσε η τέταρτη θέση την οποία κατόρθωσε να κατακτήσει η Λένα Σιώρα ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση στο τερέν, ενώ για το Σύλλογό μας αγωνίστηκε και η Κων/να Παπούλια καταβάλλοντας αξιόλογη προσπάθεια.
Ο προπονητής μας, Δημ. Αθ. Καπράνος, ευχαριστεί θερμά τόσο τους αθλητές για τη σωματική και ψυχική προσπάθεια που κατέβαλαν όσο και τους γονείς για τη στήριξη τους και σημειώνοντας ότι η φετινή χρονιά ξεκίνησε για τον Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευελπιστεί σε περισσότερα πανελλήνια μετάλλια κατά την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου