......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Τα πιο καλά… τιμόνια στην Πελοπόννησο

Είναι ένας από τα πιο παλιούς αγώνες ραλλυ σε όλη την Ευρώπη. Το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους μεγάλα και γνωστά… τιμόνια. Περισσότερο από μισό αιώνα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον χώρο του αυτοκινήτου και πάντα αποτελούσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι τουρίστες που συνδύαζαν τις διακοπές στη χώρα μας με το συγκεκριμένο ραλλυ.


Πρόκειται για το Ράλλυ Ακρόπολης που θα διεξαχθεί στη χώρα μας το χρονικό διάστημα 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2013 και θα φιλοξενηθεί στην Πελοπόννησο. «Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε και να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε το Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο» ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του 59ου Ελληνικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Όμως οι άνθρωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου που έχουν δει το ενδιαφέρον τουριστών για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν σταματούν εδώ. Θεωρούν ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε να διαφημίσουν την περιοχή τους όσο το δυνατόν καλύτερα. «Στόχος μας είναι να εντάξουμε περισσότερες ειδικές διαδρομές του Ράλλυ και να το επεκτείνουμε σε περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «είναι απόφασή μας, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να στηρίξουμε έμπρακτα τη διεξαγωγή ενός αγώνα διεθνούς κύρους και εμβέλειας, όπως το ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις».

Τη βεβαιότητά του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης ότι στην προσπάθεια αυτή θα κινητοποιηθούν όλες οι δομές της Πελοποννήσου. «Η πραγματοποίησή του στην Πελοπόννησο δίνει, λόγω της προβολής του στα διεθνή ραδιοτηλεοπτικά, έντυπα και διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη δυνατότητα η Πελοπόννησος να αποκτά κρίσιμη αναγνωρισιμότητα, αφού το Ράλι Ακρόπολις μεταδίδεται σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Το Ράλλυ Ακρόπολις, άλλωστε, το έχουμε επιλέξει ως συστατικό άξονα της πολιτικής μας για την ισχυροποίηση του brand name «Πελοπόννησος», το οποίο με στοχευμένες κινήσεις συνεχώς ενισχύουμε» κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

______________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου