......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Από την επίσκεψη των 11 Ρώσων Tour Operators: Η Πελοπόννησος μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς





ΔΕΛΤΙΟ  TΥΠΟΥ

FAM TRIP ΡΩΣΩΝ TOUR OPERATORS 29/05-06/06/2011

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη των 11 Ρώσων Tour Operators στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γραφείου μας προκειμένου να προβληθεί η περιοχή στην Ρώσικη αγορά και να αξιολογηθούν οι δυνατότητες αύξησης  επισκεπτών-Περιηγητών και Παραθεριστών-στην περιοχή μας.
Το Γραφείο μας, το οποίο πρόσφατα έχει εγκατασταθεί στην Τρίπολη, στο κέντρο της Περιφέρειας προκειμένου να αξιοποιήσει τις δυνατότητες ανάπτυξης και του χειμερινού-περιηγητικού τουρισμού, εξ ίσου με τον Θερινό παραθεριστικό, είναι αποκλειστικά γραφείο εισερχόμενου τουρισμού και ειδικεύεται στον συνεδριακό, περιηγητικό, θρησκευτικό, οινικό τουρισμό, εταιρικά ταξίδια και τα ταξίδια κινήτρων (incentive tours). Οι πελάτες μας είναι αρκετά υψηλών απαιτήσεων και αγοράζουν όλη την γκάμα του τουριστικού προϊόντος (καταλύματα 5*, yachts, εκδρομές – επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους,  μοναστήρια, οινοποιεία κλπ, ενοικιάσεις αυτοκινήτων πολυτελείας κι άλλων μεταφορικών μέσων κλπ).

Η επίσκεψη των 11 Ρώσων συνεργατών μας, από τα μεγαλύτερα Γραφεία της Μόσχας κι άλλων μεγάλων πόλεων, στέφθηκε και με την ευγενική προσφορά φιλοξενίας από τα ξενοδοχεία της περιοχής: Poseidon Resort, Nafplia Palace, ξενώνες Kallisto (ΔΡΥΑΔΕΣ Α.Ε.) και Eποχές (της αλυσίδας ALDEMAR), Costa Navarino - από απόλυτη επιτυχία. Με τους συνεργάτες μας επισκεφθήκαμε βασικούς αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα της περιοχής, τα καλύτερα ξενοδοχεία και ξενώνες, μοναστήρια, οινοποιεία, χώρους εστίασης, τους δείξαμε τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας, τα δάση, τα βουνά, τα ποτάμια καθώς και τις απέραντες παραλίες.
Τέλος, οργανώσαμε συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς (Περιφέρεια, επιμελητήρια) και σε πολύ θερμό κλίμα αντηλλάγησαν δώρα και απόψεις.
Η τελική εντύπωση που αποκομίσαμε από τους Ρώσους συνεργάτες μας είναι ότι η Πελοπόννησος μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς για τα Γραφεία και τους πελάτες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου