......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΚΑΒΓΑΣ ΡΕΠΠΑ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΓια αναξιοπιστία κατη-γόρησε τον υπουργό Υποδομών η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, όσον αφορά στο ενδεχόμενο της μετατροπής του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης σε πολιτικό. «Καλό είναι να μιλούμε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο», απάντησε το υπουργείο Υποδομών. Χθες, το υπουργείο... εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έκανε αναφορά σε κατ' ιδίαν συζήτηση του Δημ. Ρέππα με την κ. Γιαννακοπούλου. Στην ανακοίνωση αναφερόταν ότι ο υπουργός τόνισε

στη βουλευτή ότι «το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης, είναι θέμα μελέτης και πρότασης από την αρμόδια υπηρεσία, που είναι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας». Σήμερα, η Ν. Γιαννακοπούλου εξέφρασε "μεγάλη απορία και έκπληξη" για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, κατηγορώντας τον Δημ. Ρέππα ότι "ανασκευάζει" όσα της είχε πειτο μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σχετικά με τη μη λειτουργία πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη -το οποίο, όπως σημειώνει, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας. «Η αναδίπλωση του κ. Ρέππα, προφανώς εκφράζει την πολιτική σχολή που πρεσβεύει ότι 'άλλα λέμε στη Μεσσηνία και άλλα στην Αρκαδία' για το ίδιο θέμα. Εγώ δεν έχω τελειώσει αυτήν τη 'σχολή', ούτε ενστερνίζομαι τις πρακτικές της. 
Λυπάμαι, δε, γιατί τέτοιου είδους τερτίπια, έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς σε αναξιοπιστία», δήλωσε η βουλευτής. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για το θέμα Η απάντηση του υπουργείου Σκληρή ήταν η απάντηση του υπουργείου Υποδομών. "Καλό είναι να μιλούμε λιγότερο και να δουλεύουμε περισσότερο. Άλλωστε, το δημόσιο πολιτικό ήθος κατακτάται με πράξεις, όχι με λόγια. Κι αυτό το ήθος είναι εύκολα αντιληπτό αν κάποιος το διαθέτει ή όχι", σημειώνεται σε ανακοίνωσή του. 
"Το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης, ο Δημήτρης Ρέππας το έθεσε πρώτος εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό το θέμα παραμένει. Ως αρμόδιος Υπουργός δεν πρόκειται να το χειριστεί με τρόπο επιπόλαιο για τη δημιουργία εντυπώσεων", υποστήριξε το υπουργείο. Πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πόροι για ένα ακόμη αεροδρόμιο, όμως το κράτος "έχει κάθε συμφέρον [...] να αξιοποιήσει τα δικαιώματά του σε αυτή τη σημαντική υποδομή, προσελκύοντας ιδιωτικά κεφάλαια και αξιόπιστους επενδυτές". Σημειώνεται ότι η κ. Γιαννακοπούλου εκλέγεται στη Μεσσηνία -όπου λειτουργεί το αεροδρόμιο Καλαμάτας- και ο κ. Ρέππας στην Αρκαδία -όπου λειτουργεί το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης.

*από το:
http://arkadiapress.blogspot.com/2011/06/blog-post_5917.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου