......................................................................................με καθημερινή ενημέρωση......

...ο πολιτισμός απειλείται από την χωρίς όρια ανάπτυξη... της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής που ισοπεδώνει τον Άνθρωπο και τις αξίες του.

με καθημερινή ενημέρωση......

με καθημερινή ενημέρωση......
με καθημερινή ενημέρωση......

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...

* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ από τις παροικίες των Αρκάδων...
................................* ειδήσεις, νέα και ρεπορτάζ *

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ
..............Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ" ..//..πατήστε πάνω στην εικόνα .............................

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση στο Μαίναλο για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος



Την Κυριακή η Περιφέρεια Πελοποννήσου γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος με μια εκδήλωση στο Μαίναλο, που θα γίνει με την ενεργό συμμετοχή πολλών φυσιολατρικών εθελοντικών οργανώσεων της Πελοποννήσου.
Στους Ρούχους του κεντρικού Μαινάλου, εκεί όπου ...το 2005 είχε φιλοξενήσει ένα φιλόδοξο φεστιβάλ, θα είναι το σημείο αναφοράς των εκδηλώσεων όπου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης κάλεσε όλους τους πολίτες της περιφέρειας να συμμετάσχουν με τις οικογένειές τους και τόνισε πως, για την περιφέρεια δεν είναι απλά μια γιορτή, αλλά μια διαδικασία ζύμωσης και εκπαίδευσης.
Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος κάλεσε κι αυτός τους Πελοποννήσιους να αγκαλιάσουν τη γιορτή.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης στις 8.30 θα ξεκινήσουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν δωρεάν όλο τον κόσμο ως το σημείο της γιορτής. Εν τω μεταξύ φτάνοντας στην περιοχή της Βυτίνας όσοι επιθυμούν θα κατέβουν από το λεωφορείο και θα ακολουθήσουν μια ήπιας μορφή διαδρομή και θα φτάσουν πεζοπορώντας μέσα από το εκπληκτικό δάσος του Μαινάλου ή θα ακολουθήσουν διαδρομή με ποδήλατο.


*από το:  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου